Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe

Blog

Câte ceva despre macronutrienţi

Marți , 15 august 2017

Fiecare produs alimentar, fie că e vorba de un cheeseburger sau un smoothie, conţine o proporţie diferită de macronutrienţi. Datorită atenţiei deosebite care le este acordată, probabil vă întrebaţi ce sunt mai exact aceşti macronutrienţi.

Citește tot articolul

Beneficiile semințelor Chia

Luni , 03 iulie 2017

Semințele Chia au intrat rapid în lista super-alimentelor. Sunt ușor de digerat dacă sunt preparate corespunzător și sunt un ingredient extrem de versatil, putând fi integrat rapid în rețete diverse. Originare din Mexic, semințele sunt prețioase pentru proprietățile lor medicinale și valoarea lor nutrițională.

Citește tot articolul

Cafeaua verde și pierderea în greutate

Vineri , 31 martie 2017

Probabil sunteți familiarizați cu nesfârșita dezbatere cu privire la efectele consumului de cafea. Ce e drept, cafeina a avut mereu o reputație negativă ca fiind nesănătoasă, aceasta resfrâgându-se și asupra cafelei. Cu toate acestea, reputația negativă a cafelei este doar pe jumătate adevărată.

Citește tot articolul

Cum poți înlocui cosmeticele convenționale cu produse Bio

Marți , 07 februarie 2017

În păstrarea și intensificarea propriei frumuseți, femeile caută să folosească numeroase produse cosmetice, în marea lor majoritate convenționale. Din păcate, o mare parte dintre acestea, conțin ingrediente controversate. Dar, natura vine în ajutorul vostru prin produse Bio ce reprezintă o alternativă mult mai benefică și eficientă pentru î

Citește tot articolul

înscrie-te la newsletter-ul nostru

Și vei afla cele mai proaspete informații pentru a adopta un stil de viață sănătos.