Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe

Blog

Cafeaua verde și pierderea în greutate

Vineri , 31 martie 2017

Probabil sunteți familiarizați cu nesfârșita dezbatere cu privire la efectele consumului de cafea. Ce e drept, cafeina a avut mereu o reputație negativă ca fiind nesănătoasă, aceasta resfrâgându-se și asupra cafelei. Cu toate acestea, reputația negativă a cafelei este doar pe jumătate adevărată.

Citește tot articolul

Cum poți înlocui cosmeticele convenționale cu produse Bio

Marți , 07 februarie 2017

În păstrarea și intensificarea propriei frumuseți, femeile caută să folosească numeroase produse cosmetice, în marea lor majoritate convenționale. Din păcate, o mare parte dintre acestea, conțin ingrediente controversate. Dar, natura vine în ajutorul vostru prin produse Bio ce reprezintă o alternativă mult mai benefică și eficientă pentru î

Citește tot articolul

Ateliere de gătit cu produse Bio

Marți , 06 decembrie 2016

Atelierele de gătit pentru copii sunt susținute de Dana Burlacu-Visternicu, ambasador Jamie Oliver in Romania, și se adresează copiilor cu vârste de peste 4 ani, dornici să învețe să gătească sau chiar să își perfecționeze tehnica de lucru.

Citește tot articolul

Zâmbete și distracție cu Bogdan Puiu

Luni , 28 noiembrie 2016

Am avut nemaipomenita plăcere să fiu invitată să descopăr universul atelierului de gătit SoftGrace, în frumoasa şi complexa locaţie, pentru că, la fel ca Bogdan, promovez un stil de viaţă sănătos. Am fost de-a dreptul captivată şi fascinată de feluritele condimente, verdeţuri proaspete, uleiuri, cereale şi seminţe.

Citește tot articolul

înscrie-te la newsletter-ul nostru

Și vei afla cele mai proaspete informații pentru a adopta un stil de viață sănătos.